Hakkımızda

Concur Turkiye | Concur Realty

Austin, Teksas merkezli bir Orta Teksas gayrimenkul geliştirme ve inşaat firmasıdır.

Biz, yatırımcıların getirilerini en üst düzeye çıkarmasını sağlarken insanların sevdiği evler ve mahalleler yaratmaya odaklanan, kentsel ve banliyö dolgu tasarımında uzmanlaşmış farklı türde bir emlak şirketiyiz. Uzun vadeli bir yaklaşım benimseyerek, doğru olanı yaparak, geleneksel bilgeliğe meydan okuyarak ve müşterilerimizi ve yatırımcılarımızı işimizin merkezine koyarak güven inşa ediyoruz.

Austin'i her seferinde bir ev, bir blok ve bir mahalle değiştiriyoruz. Şirket içi mimarlar, inşaatçılar ve tasarımcılardan oluşan ekibimiz, yeni nesil ev sahipleri için hazır alanlara değer katıyor. Eski evleri yenileyerek klasiklerin cazibesini korurken günümüz aileleri için daha yaşanabilir hale getiriyoruz. Ancak ister tadilat ister yeni özellikli bir ev olsun, Concur'un nabzı Austin bölgesindeki ev sahiplerinin ihtiyaç duyduğu ve sevdiği şeyler üzerindedir.

 

Amerika’dan ev almak, günümüzdeki en önemli yatırım seçeneklerinden biridir. Bu seçenek sayesinde hem paranızı dolar cinsinden değerlendirmiş olur hem de dolarla kira geliri elde etme imkanı yakalarsınız. Bahsedilen nedenlerden dolayı yabancıların ABD’deki konutlara olan ilgisi her geçen gün biraz daha artıyor.

İlk bakışta Amerika’dan ev almak zahmetli görünebilir. Yabancısı ve orada fiili olarak bulunmadığınız bir ülkeden ev almak, çok uzak bir düşünce gibi gelebilir. Nihayetinde önce bütçenize uygun ev seçenekleri bulacak ve daha sonra gerekli resmi işlemleri tamamlayacaksınız. Bunun için Amerika’daki tapu sistemi hakkında bilgi sahibi olmanız da şarttır.

Fiili olarak ABD’de bulunmadan ve oradaki resmi tapu işlemleri hakkında bilgi sahibi olmadan da konut satın alabilirsiniz. Amerikada ev almak için firmamızla iletişime geçebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Portföyümüzde yer alan konutları inceleyebilir ve bunlardan sizin için uygun olanı satın alabilirsiniz. Kararınızı verdiğinizde, resmi prosedürü sizin yerinize başlatıyor ve gerekli işlemleri yine sizin yerinize yapıyoruz.Firma olarak verdiğimiz hizmetlerde şeffaflığı ön planda tutuyor ve gerekli bilgilendirmeleri detaylı olarak yapıyoruz. Böylece Amerika’ya gelmeden buradan ev almanıza imkan veriyoruz.

Yatırım yaparken birçok kişi dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Amerika’yı seçiyor.  Kuvvetli ve sağlam emlak sistemi, teknoloji ve bilimdeki üstünlüğü, yüksek iş gücü potansiyeli ve yatırımcısına güven veren ekonomi politikalarıyla Amerika tam bir emlak cennetidir. Bu cennette yerini almak isteyenler için;

1. Bütçenize En Uygun Evi Bulalım

Dolarla Kira geniş portföyü sayesinde ihtiyacınıza en uygun evleri size sunar. Sürekli güncellenen portföyüyle yatırımınız için en iyisini seçebilirsiniz. Geniş topraklara sahip olan Amerika’da satılık ev fiyatları eyaletlere göre değişiklik arz eder.  Kendini çok kısa sürede amorti eden evler dışında fiyatı artacak olan seçenekleri de sunmaktayız.  Arzu ederseniz portföyümüzde bulunmayan seçenekleri de sizler için araştırıp bulabiliriz. Kararınız sonrasında ise satın almak için işlemlere başlayabilirsiniz.

2. Satış Sözleşmesinin İmzalanması

Satış sözleşmesini imzaladıktan sonra resmi işlemler başlamış olacaktır. Bu aşamada yüzde on beş depozitoyu Amerika’daki tapu işlemlerini gerçekleştiren lisanslı ve yasalar gereği denetime tabi tutulan tapu şirketinin emanet hesabına göndermelisiniz.

 3. Ekspertiz Ve Kontrol Süreci

Kiracısı hazır olan evinizin ekspertiz değeri şirketimiz profesyonellerince size sunulur.  Yaptığınız sözleşmenizde ve tapuda yazan bilgileriniz kontrol edilir. Tüm bunlar yapılırken Amerika’dan aldığınız evinizin tapu işlemleri de siz kahvenizi yudumlarken gerçekleşmeye devam eder.  Amerika’da ev sahibi olmanıza çok az kaldı.

4. Tapu İşlemleri

Amerika’da ev sahibi olmanın en önemli kısmı tapu işlemleri sürecidir. Birlikte çalıştığımız lisanlı ve güvenilir tapu şirketinin emanet hesabında bulunan yüzde on beş ön ödemenizle beraber tapu kaydı transfer işlemleri başlar. Partnerimiz olan bu lisanlı tapu şirketi sizin için tapunun tüm geçmiş kayıtlarını inceler. Tapunun alıcıya sorunsuz ve hızlı bir şekilde tapu sigortalı olarak transfer edileceğini garanti eder. 

5. Tapu Transferi

Tüm bu işlemlerden sonra tapu şirketi kalan bakiyeyi emanet hesabınıza göndermenizi ister. Yapacağınız ödeme sonrası önce tapu kaydı, adınıza transfer edilir. Daha sonra partnerimiz olan lisanslı ve denetime tabi tutulmuş tapu şirketi emanet hesapta bulunan parayı satıcının hesabına aktarır. İşte bu kadar.  Artık sizin de Amerika’ da eviniz var.

6. Dolarla Kira Gelirinizi Almanın Tadını Çıkarın

Artık doğru yatırımın keyfini çıkarabilirsiniz. Dünyadaki pek çok yatırımcı gibi siz de yüksek karlı bir iş yapmış oldunuz üstelik güçlü ve istikrarlı bir ekonomi sayesinde yatırımınız da paranız da güvende.  Dünyanın en popüler ve güçlü para birimlerinden birisi olan Amerikan doları ile önemli bir ticareti çok kısa, konforlu ve güvenilir bir şekilde yapmış oldunuz. Yeni eviniz hayırlı olsun. Şimdi her ay düzenli olarak hesabınıza yatacak olan dolarların keyfini çıkarma vakti! 

John Zirih

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions.

Completely synergize resource taxing relationships via premier niche markets. Professionally cultivate one-to-one customer service with robust ideas. Dynamically innovate resource-leveling customer service for state of the art customer service.

Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holistically predominate extensible testing procedures for reliable supply chains. Dramatically engage top-line web services vis-a-vis cutting-edge deliverables.

 

X